in

Angry Cry Cute Geeky LOL Love OMG WIN WTF

11 verbazingwekkende Big Bang Theory weetjes

Iedereen weet dat Sheldon en Amy één keer per jaar seks hebben en dat Raj nooit aan een lief zal geraken. Maar kende je deze 11 oerknallende weetjes over The Big Bang Theory al?!

 

1. Amy’s real life intellect

Actrice Mayim Bialik is de enige uit de groep die ook in het echte leven haar PhD in de neurowetenschappen heeft behaald. De andere acteurs zijn ook geen dommeriken maar Amy steekt er toch wel bovenuit.

 

2. Soft Kitty

Sheldon zijn favoriete liedje is een bestaand Australisch kinderliedje. Producer Bill Prady hoorde zijn dochter het nummer zingen nadat haar Australische leerkracht het aan de kinderen had aangeleerd. Het echte liedje heeft nog twee extra verzen

 

3. Penny’s geheim

Alle mannelijke karakters, behalve Howard, hebben Penny al volledig naakt gezien in de serie. Nochtans was Howard als eerste aan het flirten met Penny.

 

4. Sheldon zijn T-shirts

Sheldon draagt regelmatig dezelfde T-shirts in de serie, maar dan telkens in een andere felle kleur. Deze kleuren zijn verbonden aan zijn emoties. Als hij in een aflevering bijvoorbeeld een rood t-shirt draagt, dan zal zijn voornaamste gevoel ‘woede’ zijn.

 

5. Bazinga bij

In 2012 ontdekten Braziliaanse wetenschappers een nieuwe soort bij: de Euglossa Bazinga. De bij werd genoemd naar Sheldon zijn catchphrase (als hij een mop maakt) Bazinga.

 

6. Jim Carson’s ziekte

In de serie zie je Sheldon nooit auto rijden omdat hij het leuk vindt om rondgereden te worden. Dit komt helemaal niet overeen met zijn echte leven: hij haat het om rondgereden te worden omdat hij misselijk wordt in de auto wanneer hij zelf niet mag rijden!

 

7. Het nummer 73

Je hebt misschien al gemerkt dat het nummer 73 regelmatig op Sheldon zijn T-shirt staat. Het is Sheldon zijn favoriete nummer wat hij dan ook vertelt in aflevering 73. Wat je misschien nog niet wist, is dat er ook werkelijk een betekenis vasthangt aan het nummer 73. Parson, die Sheldon speelt, is immers geboren in het jaar 1973.

 

8. Sheldon zijn seksualiteit

In het echte leven is Sheldon in 2017 getrouwd met zijn partner Todd Spiewak. Wij hopen dat ze meer actie beleven dan Amy en Sheldon.

 

9. De lift

Er staat op de set maar 1 liftdeur en 1 set trappen. Wanneer de acteurs dus de trappen omhoog en omlaag lopen naar hun appartementen, is het telkens dezelfde trap die ze vier keer beklimmen.

 

10. Soulmates

Elk keer als een vrouwelijk personage haar opwachting maakt in de serie, wordt ze eerst aangesproken door haar soulmate. Zo werd Penny bijvoorbeeld eerst aangesproken door Leonard, Amy door Sheldon en Bernadette door Howard.

 

11. Penny’s achternaam

Na 10 seizoenen weten we nog steeds niet wat Penny haar achternaam is. Toen ze getrouwd was met Zack, was haar achternaam voor een tijdje Johnson. Toen dit huwelijk strandde, trouwde ze met Leonard en werd ze Penny Hofstadter genoemd.

 

Sources:

Digital Spy

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hasan Orhan is ingenieur, maar dat was zeker niet vanzelfsprekend

Chanel Rolies: een laborante die de mensheid wenst te verlossen van allergieën